JULMARKNAD & PROVA PÅ YOGA för VT 2020 7-8 DEC

HOHO! Julen närmar sig och vi vill bjuda in dig i värmen på Lilla studion. Kom och testa vårens yoga kurser eller köp en behandling till någon du tycker om i julklapp. Vi bjuder dig på gott kryddigt te, till försäljning finns det Martas glutenfria Gourmetbröd och Lilla studions egentillverkade eteriska oljor & massagebars.

Hela helgen erbjuder vi dig att boka in dig med rabatt på vårterminens yogakurser och massage/terapeutiska behandlingar för enbart 580 kr/timme.

Nedan hittar du schemat för denna jul-mysiga-helg!

————————–————————–—————
Säkra din plats till prova-på-yoga (50 kr) genom att maila oss på info@lillastudionmalmo.se vilken klass du vill ta, invänta därefter bekräftelse av oss och därefter Swisha 50 kr som bekräftelse till 073-9971075.

—————————————————————–
Lördag den 7 december.

9.45-10.45 Funky flow Yoga- en skönt flödande och utmanande vinyasa klass. Verkar vitaliserande, utrensande och energigivande.

11.30-12.30 Saturday Stillness yoga- en stund av återhämtning och avslappning genom att bada i ljudet från klangskålar, doften från läkande eteriska oljor, mjuka yoga positioner, andningsövningar och avsluta med en skön handpåläggning-.

13.15-14.15 Stretch your Body & Stretch your Mind- en klass som både fokuserar på att sträcka ut spända muskler men också att släppa tankar kring dina egna begränsningar genom bl.a. ditt andetag, guidning och andra hjälpmedel.

14.30-16.00 Mingel och julmarknad

—————————————————————–

Söndag den 3 Nov.

9.30-10.45 Know your body- genom mjuka somatiska yogarörelser lär vi känna vår kropp in i minsta detalj, vi tillåter all vår medvetenhet att röra sig från kroppsdel till kroppsdel, från muskel till muskel, vi använder oss av andningsövningar för att hålla fokus.

11.00-14.45 Mingel och julmarknad

14.45-16.00 Restorative yoga med aromaterapi- en stund av återhämtning och doften/effekten från läkande eteriska oljor, mjuka yoga positioner, andningsövningar och avsluta med en skön handpåläggning. Varje klass jobbar vi med olika eteriska oljor med olika effekter på kropp och sinne.

18.15- 19.30 Sunday stillness Yoga- en stund av återhämtning och avslappning genom yoga positioner, andningsövningar, bada i ljudet från klangskålar och avsluta med en skön handpåläggning.

Vill du boka kurs/behandling hos oss för hösten redan idag?
Gå in och boka dig idag här.